keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kevät!

Mitään kovin uutta ei täällä päin ole päässyt tapahtumaan, mutta ehkä saan kaikista pikkujutuista sen verran asiaa, että voin julkaista uuden päivityksen. Ihan vaan ettei päivitysväli pääse venymään liian pitkäksi.

Viime viikko ja aika yleensäkin tuntuu kuluvan tosi nopeasti, ja nyt jo iskee välillä paniikki kun on enää "vaan" kolme kuukautta jäljellä. Paluulippuahan mulla ei vielä(kään) ole, mutta olosuhteiden pakosta Suomeen on palattava viimeistään kesän lopussa. Jonkin verran on tullut mietittyä tulevaisuutta, mitä tapahtuu sitten kun palaan Suomeen. Ainakin paperit pitäisi ottaa ulos koulusta, mutta mitä sitten? Saa nähdä.

Kevät on täällä!

Viime viikolla meitä (mua ja Annaa) käytiin haastattelemassa taekwondoklubilla. Aiheena oli ulkomaalaiset taekwondon harrastajat täällä koululla. Jutun voitte käydä kurkkaamassa täältä, tosin se on koreaksi, mutta kuvia on kuitenkin muutama (joissa näkyy myös Ria ja meidän "kapteeni" eli uusi presidentti). Otettiin myös porukalla muutama kuva viime viikon perjantaina kun oli nätti ilma, mutta koska en kysynyt muilta julkaisulupaa niin ainakin tänään joudun vähän rajailemaan kuvaa. Perjantain ja kauniin ilman kunniaksi söimme Riian kanssa pikniklounaan klubin edustalla (Kevät on täällä!). Ruuaksi oli edellisenä päivänä läheisestä marketista ostettuja alennustuotteita (valmisruokia joiden päiväys on menossa tai jotka on pakattu tiskistä). Perjantain sparraukset meni myös hyvin, saimme Annan kanssa kehuja, että olemme kehittyneet. Kuitenkin on vielä pitkä matka edessä.

Piknik

Suomitytöt edustaa

Lauantaina kävin eksymässä Hongdaessa :) Tarina meni siis niin, että olin bongannut lempikoreabändini (10cm) keikan, jonne pyysin bändistä myös tykkäävän paikallisen ystäväni mukaan. Kumpikaan ei ollut keikkapaikassa käynyt ennen ja kaverilleni reissu oli ensimmäinen kerta yleensäkään Hondaessa. Katastrofin ainekset siis tarjolla, ja varmaan vajaan tunnin ehdimme pyöriä tänä kännykkäkarttojen aikana ympäriinsä ennen kuin löysimme perille. Hätä ei kuitenkaan ollut tämän näköinen, sillä ehdimme paikalle juuri kun edellinen bändi oli lopettamassa, emmekä siis missanneet keikkaa. Onneksi, sillä se oli hyvä! Ohessa pieni taidonnäyte pojilta.


Mutta perimmäinen syy jonka takia päätin tehdä päivityksen juuri tänään tulee päivän viimeisiltä tunneilta (Microeconomics). Ilmeisesti viimeisten viikkojen aikana oli useamman kerran käynyt niin, että osa opiskelijoista poistuu luokasta heti tai hetki nimenhuudon jälkeen (80 hengen luokka kutistuu ehkä viiteenkymmeneen). Ko. tapa on mielestäni muutenkin pöljä, koska aihe ei ole helpoimmasta päästä (ainakaan mulle) ja opettaja osaa selittää asiat hyvin. Ilmeisesti kuitenkin jotkut tykkää opiskella asiat paniikissa itse kokeita edeltävillä viikoilla. No kuitenkin, jatketaan tarinaa. Tänään sitten suunnilleen puolessa välissä tuntia professori ilmoitti, että aikoo pitää uuden nimenhuudon, ja jos joku ei vastaa toista kertaa, saa nollan läsnäolosta tänään. Tehostaakseen viestiään professori ilmoitti myös, että aikoo tehdä saman tempun uudelleen jossain vaiheessa, jolloin nimenhuudon jälkeen lähteneiden oppilaiden arvosana tippuu yhdellä (A->B, B->C...). Tähän ilmoitukseen kului ehkä pari minuuttia ja nimenhuuto alkoi. Samoin alkoi opiskelijoita ilmestymään paikalle tiputellen takaoven kautta. Eikä aikaakaan kun luokassa oli 20 ihmistä enemmän kuin ilmoituksen alussa.
Eipä tässä voi kuin ihmetellä joukkoviestimien (täällä suosituimpana KakaoTalk) voimaa :)

Ttukseom resort iltakävelyllä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti