torstai 29. elokuuta 2013

Pikainen ekan päivän päivitys

Nyt on sit takana yhteensä n.16 tuntia matkustusta ja yksi melkein kokonainen päivä Soulissa. Äiti ja Saara saattoi mut lentokentälle. Lensin tänne siis Amsterdamin kautta, missä odotin vaihtokonetta suunnilleen pari tuntia.

Incheonin lentokentällä mua oli vastassa (tai siis etsin käsiini) korealaisen tuutorin jonka vieressä seisoskeli yksi tyttö. Sanoin tuutorille nimeni ja siinä vaiheessa se tyttö oli sillei et "You are Finnish?". Kuulemma sen kuuli siitä miten olin sanonut nimeni (ruotsalainen kun itse oli) :) Tultiin tuutorin kanssa bussilla tänne Souliin ja kampukselle, vettä tuli kun aisaa. Nyt on sit kengät ihan märät.

Kämppä on mukava, vaikka vessa on pieni. Täällä on tänään, varmaan sateen jäljiltä, ollut ihan hullun  kostea koko päivän. Käytiin ostamassa tän ruotsalaisen Sarahin kans mulle tyyny paikallisesta kauppakeskusesta ja samalla otettiin sit molemmat kantoon 6x2l vesipäkit, kun täällä ei saa kraanavettä juoda. Hikoiltiin sit kantamustemme kans takas kämpille ja sit piti jo käydä suihkussa kun oli niin ällö olo. Tämän jälkeen mun puolalainen kämppis Olga saapui paikalle toisen TAMKilaisen tytön kanssa ja niiden kans hengattiin sit loppuilta. Oltiin sivistymättömiä ulkomaalaisia ja vedettiin (ihan hullun hyvää) pizzaa kampusalueen lammen rannalla kun Olga ei tykkää korealaisesta ruuasta. Juteltiin paljon. Mun englanti tuntuu olevan vielä aika kökköä, menee sanajärjestykset ja aikamuodot sekaisin ja unohtelen sanoja, mut se kuulemma lähtee siitä liikkeelle. Välillä meinaan vahingossa alkaa puhumaan suomea.Olga muuten kerto, et täältä dormista saa juomakelpoista vettä, joten ihan turhaan tuli ne pullot raahattua.

Mutta nyt on hyvä ja väsynyt fiilis ja aika painua nukkuun. Alan laittaa tänne blogiin kuviakin kunhan jaksan. Huomenna on vaihtareiden orientaatiopäivä ja lauantaina asuntolan orientaatio. Näillä mennään.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti